Direct la continutul paginii »

Borealy Gifts SRLBrandul de cadouri si bijuterii premium Borealy s-a lansat in 2007, avand ca sursa de inspiratie stralucirea unica a aurorei boreale - un spectacol in sine, discret si grandios deopotriva, care se regaseste in rafinamentul si eleganta tuturor colectiilor de cadouri si bijuterii Borealy.

Borealy Gifts prin magazinul sau online de cadouri – www.cadouri-originale.ro a castigat titlul de cel mai bun magazin online in categoria „ Cadouri si flori” datorita determinarii de a avea cele mai bune relatii cu clientii si de a oferi cele mai bune servicii de pe piata online din Romania.

Transport gratuit la toate comenzile, indiferent de valoarea comenzii, cu livrare in Bucuresti in 2 ore si in toata tara in 24 de ore. Toate cadourile sunt impachetate profesional in cutii de cadou de cea mai buna calitate si ambalate in hartie de cadou.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Borealy Gifts SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Borealy Gifts SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Borealy Gifts SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.115