Direct la continutul paginii »

Milenium Shopping SRLSocietatea comerciala Milenium Shopping S.R.L. a fost infintata in anul 2002 si are ca principal obiect de activitate importul sortatarea si comercializarea hainelor second – hand.

Hainele second-hand provin din Germania – zona Frankfurt, Austria, Olanda, acestea fiind colectate numai din cartierele locuite de persoane cu venit mediu sau peste mediu.

Beneficiind de un management profesionist ne-am dezvoltat continuu, iar in prezent ne desfasuram activitatea cu un efectiv de peste 50 angajati si realizam un import de peste 200 de tone de haine second-hand pe luna.

Produsele noastre sunt sortate iar apoi ambalate in depozitele societatii din localitatea Uricani, Jud. Hunedoara, urmand a fi puse la dispozitia clientilor nostrii care au magazine de desfacere pe tot teritoriul Romaniei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Milenium Shopping SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Milenium Shopping SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Milenium Shopping SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.126