Direct la continutul paginii »

Tex As Group SRLConceptul La Femme a aparut din pasiune pentru haine care te scot din anonimat si iti exprima cat mai bine personalitatea.

Numele frantuzesc al brandului a fost ales special pentru a ne trimite cu gandul la tara care a impus si inca impune moda la nivel mondial, concepul La Femme incercand sa faca acelasi lucru pe plan local.


Propunerea vestimentara lansata de noi doamnelor si domnisoarelor a avut succes, drept pentru care aparitia celui de-al treilea magazin, in 1999, a fost o consecinta fireasca.

Locatia aleasa este tot un loc cu "charm", in acord perfect cu ideile noastre - Piata Rosetti, Bucuresti, pe strada Jean Louis Calderon 1 - 5.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tex As Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tex As Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tex As Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.129