Direct la continutul paginii »

Carmen Clara Collection SRLCARMEN CLARA este un brand 100% romanesc si produce imbracaminte de dama din 2006 in stil smart casual. CARMEN CLARA promoveaza imaginea femeii active, elegante si in pas cu ultimele tendinte ale modei.

Calitatea materialelor si finisajele impecabile sunt ingredientele care fac ca produsele CARMEN CLARA sa fie dorite de tot mai multe femei.

CARMEN CLARA raspunde intotdeauna dorintei doamnelor si domnisoarelor de a se face remarcate si apreciate in orice moment al zilei si in orice ocazie.

"Haine pentru femeile tinere de toate varstele" acesta este sloganul CARMEN CLARA, iar gama de produse este foarte variata – bluze, fuste, pantaloni, sacouri – dorind sa satisfaca o cat mai mare parte din cerintele si standardele doamnelor si domnisoarelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Carmen Clara Collection SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Carmen Clara Collection SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Carmen Clara Collection SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.991