Direct la continutul paginii »

Softallegro Management SRLE-genti.ro este primul magazin online specializat in vanzarea gentilor. Noi punem accentul pe calitatea produselor si satisfactia clientului, de aceea majoritatea produselor vandute prin magazinul nostru vin cu garantie pe o perioada de timp indelungata .

Aici veti gasi brand-urile cele mai cunoscute in lume si in Romania, cum ar fi Timberland, Jansport, Eastpak, Victorionx, Carlton, Head, Timbuk2, Dada si altele.

Magazinul nostru incearca sa acopere cat mai multe categorii, rucsacuri, genti de dama, genti de voiaj, portofele, genti de tenis etc... .

Va asteptam!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Softallegro Management SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Softallegro Management SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Softallegro Management SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.330