Direct la continutul paginii »

Nessus It SRLNessus IT este o companie 100% romaneasca, specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii software pentru punctele de vanzare de tip restaurant, bar, club, magazin.

Solutiile si programele sunt dezvoltate la un inalt nivel de profesionalism si seriozitate, acestea urmarind in primul rand eficientizarea si optimizarea activitatilor de zi cu zi ale clientilor.

Nessus prin intermediul programului pentru puncte de vanzare MAP, este primul producator de software care a omologat o solutie de vanzare conectata cu o casa fiscala.

Rapid, eficient, sigur, noua versiune MAP oferita de Nessus ofera utilizatorilor o interfata facila, prietenoasa, imbinata eficient cu un set complex de rapoarte si grafice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nessus It SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nessus It SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nessus It SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.998