Direct la continutul paginii »

Act System Plus SRLFirma ACT SYSTEM PLUS are ca principal domeniului de activitate Administrarea retelelor de calculatoare.

Oferim gratuit o evaluare a starii retelei dumneavoastra si a posibilitatilor de dezvoltare.

Ne dorim sa dam clientilor nostrii incredere in tehnologia informatiei si sa facem din calculator un instrument pe care acestia sa il foloseasca cat mai eficient.

Suntem convinsi ca "Timpul inseamna bani" si facem totul ca retelele pe care le administram sa functioneze cat mai bine. Pentru aceasta noi suntem intr-un continuu proces de asimilare de noi cunostinte si tehnologii si incercam sa oferim solutii complete.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Act System Plus SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Act System Plus SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Act System Plus SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.206