Direct la continutul paginii »

Stk System SRLFirma noastra va ofera expertiza in alegerea si implementarea unei solutii complete si moderne de gestionare a timpului lucrat in intreprindere.

Scopul nostru este ca prin asigurarea celor mai inalte standarde in tot ceea ce facem, sa obtinem satisfactia maxima a beneficiarilor nostri prin asigurarea celor mai inalte standarde in tot ceea ce facem.

In portofoliul nostru mai avem instalarea sistemelor, scolarizarea utilizatorilor si service-ul in si postgarantie.

Toate programele oferite pe piata romaneasca sunt adaptate conditiilor din Romania.

Mai mult de 14.000 de firme din toata lumea utilizeaza sisteme si echipamente ISGUS in activitatea lor zilnica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Stk System SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Stk System SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Stk System SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.825