Direct la continutul paginii »

Mbm Solutions SRLTrecut, prezent si viitor
Fondata in 2005 cu statutul de companie privata cu raspundere limitata, MBM Software a tintit de la inceput zona de dezvoltare a solutiilor pentru managementul retelelor.

In 2006, Reliable Assets si Reliable HelpDesk pot fi considerate unele dintre tehnologiile cu cea mai rapida dezvoltare de pe piata.


Raspunzand la multe probleme ridicate de gestiunea activelor si cerintei pentru aplicatii helpdesk, aceste solutii i-au cucerit rapid pe partenerii si, de asemenea, pe clientii nostri prin complexitatea si caracteristicile lor.

In acest sens MBM Software in parteneriat cu CEED - Romania in cadrul proiectului " Intreprinzator in mileniul trei " sustine o serie de cursuri in domeniul managementului de proiect si seminarii IT pentru persoane care doresc sa-si infiinteze propria firma sau angajati care doresc sa se perfectioneze.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mbm Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mbm Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mbm Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.147