Direct la continutul paginii »

Dream Team Software SRLProiectul Travel Manager s-a nascut datorita incapacitatii pietei de software din Romania de a raspunde punctual problemelor specifice agentiilor de turism. Este evidenta necesitatea unui sistem integrat, care sa fie capabil sa gestioneze toate operatiunile desfasurate in acest domeniu.

Travel Manager este o solutie software complexa, dezvoltata special pentru agentiile de turism, de orice marime si tip de organizare.

Aplicatia este de tip client-server, dezvoltata modular, devenind usor configurabila conform necesitatilor fiecarui client in parte. Pentru accesarea sistemului, va fi nevoie de instalare initiala pe fiecare calculator. Dupa instalarea initiala, aplicatia isi va face eventuale update-uri automat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dream Team Software SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dream Team Software SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dream Team Software SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.159