Direct la continutul paginii »

Ro Info Design SRLCeea ce ne leaga de clientii nostri: serviciile ca metoda de acoperire a nevoilor lor cu solutiile noastre. O scurta prezentare este cuprinsa in paginile acestui site.

In eventualitatea unor cerinte specifice, solutiile noastre se vor adapta la domeniile de activitate ale clientului, la caracteristicile cerute etc.

Asiguram servicii de Management de proiecte axate pe domenii IT.

Fie ca este vorba de implementarea unei noi platforme software, sau de proiectarea si implementarea unei infrastructuri fizice, de dezvoltarea unui portal web, venim in intampinarea clientilor cu profesionalismul si experienta unor proiecte trecute, desfasurate cu succes.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ro Info Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ro Info Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ro Info Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.669