Direct la continutul paginii »

It Professionals SRLCompania IT Professionals si-a inceput activitatea in vara anului 2006 din intiativa unui grup format din 4 specialisti romani de IT, specialisti formati si educati in mediu corporate, cu o indelugata activitate profesionala cuprinsa intre 5 si 14 ani in IT, la cel mai inalt nivel de performanta.

ITAcademy este numele sub care compania va desfasura activitati de educatie specializata in IT.

Primele produse asimilate de ITAcademy si oferite pietei educationale de IT din Romania, fac parte din portofoliul de produse si certificari ITIL, acreditate EXIN, ale companiei olandeze ITPreneurs.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale It Professionals SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre It Professionals SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii It Professionals SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.364