Direct la continutul paginii »

Inno Protect SRLCe va doriti de la echipa dumneavoastra? Eficienta in vanzari? Tratarea adecvata a clientilor? Disciplina? Recuperare rapida a banilor din piata? Pentru fiecare problema exista un curs - deschis, interactiv, interesant, provocator - care sa va ajute sa gasiti solutia adecvata.

Cu experienta de vanzari si customer care din 1992 si cu peste 100 de sesiuni de training sustinute, am ajutat companii din diverse regiuni ale tarii si din diverse industrii sa prospere, sa vanda mai bine, sa se organizeze.

Clientii vin si pleaca... sau raman pentru multa vreme. Asta depinde de oamenii dumneavoastra si de modul in care isi trateaza clientii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Inno Protect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Inno Protect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Inno Protect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.229