Direct la continutul paginii »

Fly Level SRLFly Level este o companie de aviatie cu capital privat care isi desfasoara activitatea ca scoala de aviatie in Bucuresti, Bacau si Chisinau.


Cursul pregateste cursantii din punct de vedere teoretic in conformitate cu standardele generale de instruire regasite in Manualul de Calitate intocmit pentru activitatea de instruire.

Certificatul general de operator radiotelefonist se elibereaza de catre ANCOM (Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii) in baza unei examinari efectuate la sfarsitul unui curs care cu durata de 5 zile a cate 6 ore pe zi.

Cursurile teoretice sunt sustinute de instructori cu renume in lumea aviatiei din RomaniaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fly Level SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fly Level SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fly Level SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.354