Direct la continutul paginii »

Rental Audio Video System SRLRental Audio-Video System este o companie specializată în realizarea evenimetelor din show bussines, formată din tineri, cu o vastă experienţă în domeniu, care au dorit să ridice standardele serviciilor oferite la nivel "profesional".

Plusul pe care îl aducem noi în acest segment de piaţă este în primul rând personalul pe care îl avem, echipamentele cu care lucrăm şi dorinţa de a ne afirma.

Evenimentele pentru care realizăm serviciile meţionate mai sus pot fi de la cele mai complexe: spectacole, concerte, lansări, evenimente "live" pană la cele relativ simple precum conferinte, petreceri corporate sau private.

Serviciile asigurate de firma noastra sunt: sonorizari pana la 40 kW, scenotehnica (scena fixa, mobila, podium), lumini conventionale si inteligente, videoproiectie, traducere simultana, karaoke.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rental Audio Video System SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Rental Audio Video System SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rental Audio Video System SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.