Direct la continutul paginii »

Rafi International General Commerce SRLPlecand de la premisa ca "numai atunci cand are incredere, clientul cumpara", credibilitatea pe piata a unui furnizor si a produselor / serviciilor sale este o "marfa" tot mai cautata.

Este o "marfa" deosebita intrucat nu numai ca se vinde si se cumpara, dar se dobandeste greu, este scumpa si se poate pierde foarte usor si repede!

Incepand cu anul 1997 activam ca principal furnizor de instrumentar chirurgical si materiale de sutura in piata produselor medicale din Romania.

Produsele oferite de noi, la cele mai inalte standarde de calitate, creaza premisele performantei.
Peste 12 ani de experienta in distributia de instrumentar, echipamente si materiale de sutura chirurgicala in piata medicala din Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rafi International General Commerce SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rafi International General Commerce SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rafi International General Commerce SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.239