Direct la continutul paginii »

Midas Expert Distribution SRLSuntem liderii pe piata nisa a metodelor de dezinfectie UV aer si suprafete din Romania. Ne adaptam continuu la conditiile de piata si mediu, ne imbunatatim lunar gama de produse si servicii pentru a oferi clientului garantia alegerii celor mai sigure si eficiente solutii de inlaturare a microorganismelor din mediul ambiant ( aer si suprafete).

Brevetele de inventie, Produsele patentate, caracteristicile intriseci ale acestora, utilitatea si valoarea perceputa de catre client, ne-au clasat de nenumarate ori pe primele pozitii la diverse saloane internationale precum "Tehnopol Moscova 2004", "Genius Europa - Budapesta 2004" unde am obtinut Medaliile de aur precum si premiul special al Academiei de Stiinta a Rusiei "Tehnopol, Moscova 2004".Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Midas Expert Distribution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Midas Expert Distribution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Midas Expert Distribution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.