Direct la continutul paginii »

Nitech SRLnfiintata in anul 2001, cu un capital 100% romanesc, firma NITECH a reusit sa ajunga in foarte scurt timp cea mai buna firma in domeniul serviciilor si comertului cu aparatura de laborator.

NITECH vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama diversa de echipamente de laborator si servicii aferente, toate realizate conform sistemului de management al calitatii ISO 9001:2000.

110 de oameni, excelenti profesionisti, specializati in chimie, biologie, fizica, electronica, dar si in economie si comunicare Media de varsta a personalului NITECH: 33 de ani 14 ani experienta in domeniul aparaturii de laborator

Cursuri de pregatire la furnizorii externi din Germania, Elvetia, Austria, Anglia, Olanda, Franta, SUAContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nitech SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nitech SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nitech SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.