Direct la continutul paginii »

Dall Net International SRLInfiintata in ianuarie 2002, DallNet International vine pe piata cu o experienta acumulata de 7 ani de zile in domeniul IT.

Compania are ca profil de baza transmisiile de date pe mediu wireless si optic precum si sisteme integrate IT &C aplicatii, design, dezvoltare si interconectare.

Serviciile de consultanta in domeniul securitatii si al solutiilor antivirus / firewall completeaza oferta IT impreuna cu asistenta tehnica oferita 24/24 h.

Clientii DallNet International au fost si sunt in general companii de tip corporate, indigene sau internationale cu unul sau mai multe sedii si necesitati de interconectare si/sau solutii de comunicatii integrate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dall Net International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dall Net International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dall Net International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.658