Direct la continutul paginii »

Verbitel SRLIn 2002 am infiinta aceasta firma, dar din pacate ne-am tot mutat punctele de lucru, asta poate datorita faptului ca cei care detineau spatiile... erau "foarte seriosi".

Dar asta nu ne-a impiedicat sa ne afirmam pe piata aducand in Romania cele mai noi solutii pentru decodarea telefoanelor mobile si as dori sa mentionez ultimile 3 am fost primii in Romania care am decodat telefoanele Nokia din clasa BB5 in iunie 2007, acelasi lucru s-a intamplat cu Iphone-urile 3G in dec 2007, si decodarea aparatelor Nokia clasa BB5+ in vara lui 2008 (cei drept impreuna cu cativa din colaboratorii nostri).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Verbitel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Verbitel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Verbitel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.079