Direct la continutul paginii »

Crimis Prosper Net SRLAtentia deosebita pentru amanunte, face ca in fiecare moment sa descoperi ceva nou in interiorul acestei pensiuni, dandu-ti acel sentiment placut de caldura si siguranta.

Ne face placere sa va invitam la restaurantul pensiunii noastre, un loc in care va puteti delecta cu retete traditionale romanesti, intr-o atmosfera chocheta si relaxanta.Restaurantul dispune de 40 locuri.

Mancarurile vor depasi exigentele dumneavoastra, punindu-va pur si simplu in dificultate in clipa alegerii bucatelor. O masa buna trebuie insotita de un vin bun in armonie cu bucatele.

O pensiune agroturistica construita recent dar pastrand frumusetea stilului arhitectural montan.

Asezata intr-o zona de exceptie iti ofera momente de liniste si contemplare. Interiorul pensiunii este amenajat cu bun gust, imbinand intr-o armonie originala traditionalismul romanesc cu decorul modern.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Crimis Prosper Net SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Crimis Prosper Net SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Crimis Prosper Net SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.341