Direct la continutul paginii »

Gran Com SRLHotelul Merkur, situată la 150 paşi de centrul oraşului Miercurea Ciuc, de Autogară şi Staţia de Cale Ferată vă aşteaptă cu 80 de locuri de cazare, oferând servicii de calitate la preţuri accesibile, punând la dispoziţia Dumneavoastră Restaurantul, Sala de protocol şi Sauna în scopul de a vă satisface exigenţele.


Hotelul Merkur clasificată, la două stele, vă stă la dispoziţie, pe patru niveluri cu 60 de locuri, în 28 de camere duble și 2 camere cu pat matrimonial.

Sala de protocol este ideală pentru reuniuni de afaceri, cursuri, traininguri.

În restaurant puteţi gusta specialităţile culinare ungureşti, puteţi consuma o bere ciuc rece, iar ţuica de prune vă poate ajuta să aveţi o dispoziţie bună. Restaurantul este ideal pentru reuniuni de familie, nunte, botezuri, clopoţelul, evenimente al companiei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gran Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Gran Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gran Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.890