Direct la continutul paginii »

Brip Service SRLAvem placerea sa va oferim servicii de service si intretinere copiatoare si imprimante la cele mai inalte standarde si la termene de interventie deosebit de scurte.


Societatea noastra este distribuitor CANON si KONICA MINOLTA, astfel incat preturile de achizitie a unor astfel de copiatoare pot fi negociate.


Tinand cont de preturile destul de ridicate ale echipamentelor de copiere si printare, venim si cu o oferta de inchiriere copiatoare, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de aceste utilitati fara a investi.

SC BRIP SERVICE SRL poate oferi si echipamente second hand deosebit de fiabile, cu garantie intre 6 si 12 luni

Venim in sprijinul companiilor care nu isi permit achizitionarea unui echipament de copiere/printare nou prin inchirierea acestuia.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Brip Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Brip Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Brip Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.