Direct la continutul paginii »

Tehnogrup SRLSunPower.Ro va ofera prin intermediul S.C. Tehnogrup S.R.L. solutii complete pentru alimentarea cu energii alterantive.
V-ati gandit vreodata cum ar fi sa dispuneti de energie perfect ecologica, energie gratis, care sa va alimenteze electrocasnicele sa va incalzeasca locuinta si apa si chiar sa va lumineze intreaga casa?
Acest lucru pare aproape incredibil, cu atat mai putin realizabil. Ei bine, SunPower.Ro va prezinta cel mai modern si avantajos mod de a face toate acestea:

Folosind doar lumina soarelui, o astfel de instalatie va poate alimenta gratis si ecologic intreaga casa. Avand drept principale atu-uri spatiul relativ mic necesar instalarii si independenta energetica (lumina soarelui), panourile solare reprezinta o solutie excelenta atat pentru propria locuinta, cat si pentru zonele industriale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tehnogrup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tehnogrup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tehnogrup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.832