Direct la continutul paginii »

Brett Motors SRLViziunea noastră porneşte de la pasiunea autentică şi profundă pe care o avem pentru utilajele multifuncţionale.

Specialitatea noastră sunt utilajele compacte multifuncţionale. Este vorba despre maşini puternice, extrem de versatile, uşor de manevrat şi de întreţinut, care se descurcă de minune în spaţii înguste.

Ca o completare a ofertei noastre de bază, în portofoliul Brett veţi găsi încă 3 produse care pot lucra foarte bine atât împreună cu utilajele compacte cât şi cu excavatoare sau buldoexcavatoare mai mari

Şi pentru că nu vrem ca relaţia noastră să se încheie după prima afacere, suntem gata să vă oferim servicii post-vânzare exemplareContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Brett Motors SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Brett Motors SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Brett Motors SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.094