Direct la continutul paginii »

Myo O SRLFondata ca distribuitor de tractoare, combine de recoltat, echipamente si utilaje agricole fabricate de cei mai importanti producatori din România, in cei 17 ani de activitate, MYO-O a devenit o companie de top si un actor important al pietei de profil.

Obiectivele generale al companiei vizeaza pozitionarea MYO-O drept cea mai buna alegere a clientilor care isi doresc un raport optim calitate/prêt, oferind o gama cât mai diversificata de produse si servicii pentru orice segment al producatorilor agricoli.

Cel mai important capital al companiei este reprezentat de angajatii sai, valorile promovate fiind initiativa, asumarea responsabilitatii si loialitatea.

Spiritul inovator si managementul competent al companiei, împreuna cu asumarea responsabilitatilor fata de comunitate, fac posibila îndeplinirea obiectivelor sale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Myo O SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Myo O SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Myo O SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.293