Direct la continutul paginii »

Entopat SRLENTOPAT srl este specializată în cultivarea cerealelor - mai puţin orez, plantelor leguminoase şi plantelor producătoare de seminţe oleaginoase, precum şi în activităţi de morărit, panificaţie, producţie de paste făinoase şi comerţ cu produsele realizate.

Avem tehnologii moderne pentru că prelucrarea adecvată a cerealelor conferă produselor noastre valori nutritive ridicate, prospeţime, precum şi o mare diversitate.

Noi, în Maramureş, facem totul din suflet. Punem suflet şi atunci când ne bucurăm, punem suflet şi atunci când ne întristăm.

Avem respect pentru tradiţie pentru că în Maramureş natura, roadele sale, au fost întotdeauna parte integrantă din viaţa acestor locuri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Entopat SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Entopat SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Entopat SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.054