Direct la continutul paginii »

Multi Media Est SRLCand spui Multi Media Est, spui numele uneia dintre cele mai mari case de productie din Romania. Infiintata in 1993, Multi Media Est este liderul pietei de productie romanesti, oferind servicii de productie si postproductie.

Filozofia noastra este ca fiecare client este important, asa ca fiecare proiect este tratat cu respect.

Avem energie, entuziasm, curaj, initiativa si idei proaspete. Tratam partenerii de productie intelegandu-le nevoile si asteptarile si le furnizam cele mai bune solutii pentru locatii, echipament, distributie, echipa, pelicula, scenografie, costume si cel mai important - buget.

Bugete mari sau mici, gasim o solutie pentru a face lucrurile sa mearga.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Multi Media Est SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Multi Media Est SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Multi Media Est SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.453