Direct la continutul paginii »

Best Stage Film Production SRLPostul de televiziune TV Muntenia a inceput sa emita la data de 25 iunie 2003.

Prin profesionalism si impartialitatea stirilor transmise, Muntenia TV si-a castigat un loc important in media giurgiuveana, astfel incat, in acest moment, programele transmise de TV Muntenia, sunt receptionate in peste 40 de localitati cat si in municipiul Giurgiu, in peste 15.000 de locuinte.

Muntenia Tv este membra in Patronatul Presei din Romania – ROMEDIA.

TV Muntenia se implica in realitatile socio-politice, economice si culturale si isi bazeaza programele de stiri, talk-show-uri si transmisiuni in direct, pe aceste realitati, majoritatea emisiunilor avand un caracater interactiv.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Best Stage Film Production SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Best Stage Film Production SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Best Stage Film Production SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.142