Direct la continutul paginii »

Admedia Consulta SRLtIMOn – Targul Imobiliar National reprezinta evenimentul de marca al pietei imobiliare din Romania.

Cel mai vechi targ imobiliar si cel mai mare din prisma suprafetei si a numarului de companii participante, tIMOn reprezinta mai mult decat o simpla expozitie imobiliara.

Specificul evenimentelor gandite pentru publicul vizitator, programele de discounturi oferite de catre expozanti, atmosfera primitoare precum si prezenta unor proiecte in exclusivitate garanteaza afacerile imobiliare de succes de la tIMOn.

Astfel, incepand din acest an, vizitatorii nostri ne recunosc drept “targul imobiliar unde pot obtine cea mai buna oferta”, asa cum expozantii sunt de acord, in unanimitate, ca tIMOn este targul in urma caruia brand-ul lor capata un plus de valoare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Admedia Consulta SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Admedia Consulta SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Admedia Consulta SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.