Direct la continutul paginii »

Asc Systems Com SRLASC SYSTEMS a luat fiinta in iunie 2000, avand ca principal domeniu de activitate asigurarea sistemului de sunet si lumini pentru spectacole si evenimente speciale.

De atunci s-a impus ca una din cele mai importante companii din domeniul rental pentru echipamente profesionale stage, light & sound.

Suntem in permanenta in legatura cu partenerii si furnizorii nostri din intreaga lume, astfel incat sa putem fi in pas cu ultimele tehnologii in domeniu si sa putem oferi solutii tehnice la cele mai inalte standarde.

Noi nu am inventat roata in domeniul echipamentelor pentru evenimente, dar o facem sa se invarta !Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Asc Systems Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Asc Systems Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Asc Systems Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.