Direct la continutul paginii »

Cinema City Romania SRLCinema City Romania este parte a Cinema City International, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centrala si de Est.

Compania detine un lant de cinematografe Cinema City si IMAX® in Polonia, Ungaria, Cehia si Bulgaria. Compania este de asemenea cel mai mare operator de cinema in Israel.

Dupa ce s-a listat cu success pe bursa din Varsovia, compania a lansat un program de dezvoltare a unei retele extinse si in Romania.

Fiecare din multplexurile Cinema City are intre 3 si 23 sali (exceptia fiind un cinematograf cu un singur ecran in Tel Aviv).

Toate cinema-urile sunt localizate in orase importante. Politica acestora este sa ruleze cele mai recente filme, cat mai aproape de lansarea lor internationala.

Pe langa cinematografele clasice, Cinema City opereaza si IMAX®, cinematografe bazate pe un sistem de proiectie cu lentile duble, capabile de crearea unui efect tridimensional, sustinut si de sisteme audio 3D.

Noua cinematografe IMAX® functioneaza deja cu success: 5 in Polonia si cate unul 1 in fiecare din tarile urmatoare - Cehia, Bulgaria, Ungaria si Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cinema City Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cinema City Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cinema City Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.662