Direct la continutul paginii »

Hbo Romania SRLHBO, lider pe piaţa canalelor premium din America, s-a lansat în Europa Centrală în 1991, oferind programe de televiziune premium şi canale din segmentul de bază.

HBO România s-a lansat în 1997 ca primul canal pay -TV din România cu subtitrare integrală în limba română.

HBO aduce cele mai mari succese de piaţă, seriale originale premiate, evenimente în exclusivitate şi cele mai mari vedete în casa ta. Canalul difuzează non-stop programe neîntrerupte de publicitate.

Odiseea cinematografică 2011” s-a încheiat. Şi s-a încheiat crăciuneşte, cu filme de sezon, ingurgitate între bucate asemenea şi stropite cu Bordeaux din cel straşnic. Ne-am pus suficient burta la cale – e momentul regimului, tragem linie, numărăm, cântărim, împărţim... şi aflăm cu ce a rămasContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hbo Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Hbo Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hbo Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.101