Direct la continutul paginii »

Euromusic Impex SRLCasa de discuri EUROMUSIC a fost fondata in anul 2001. Ca interes principal avem promovarea valorilor muzicale, tineri artisti aflati la debut dar si mari stele care prin noi isi continua stralucirea.

Publicul asteapta aparitii muzicale de calitate si pentru a realiza acest lucru am format o echipa de profesionisti.

Compozitori, textieri, orchestratori, regizori, graficieni talentati se ocupa de creatia muzicala, de productia videoclipurilor si a materialelor grafice.

De asemenea colaboram cu mai multe posturi de televiziune si radio cu profil muzical pentru promovarea artistilor nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Euromusic Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Euromusic Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Euromusic Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.810