Direct la continutul paginii »

Bivolul Advertising SRLSectiunea de vanzarea a echipamentelor video si audio profesionale va intampina cu cei mai renumiti producatori, a caror produse au fost utilizate in productii video de Hollywood, precum "Die another Day", "Avatar", "Iron Man". Pentru usurinta in gasirea produsului necesar, am organizat catalogul pe categorii, iar brand-urile preferate au sectiuni dedicate, pentru a va familiariza cu intreaga gama de produse.

Spre vanzare va prezentam ultimele produse a marilor producatori precum GFM, Seced, ARRI, EIKI. Macara video, camera video digitala sau pe pelicula, lumini pentru studio, cat si pentru spatii deschise, sonorizarela nivel profesional este ce putem sa va prezentam in catalogul de vanzare a echipamentelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bivolul Advertising SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bivolul Advertising SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bivolul Advertising SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.096