Direct la continutul paginii »

Monjan SRLFirma infiintata in anul 2009 s-a creat pentru servicii de curatenie, iar in 2010 am deschis un magazin unde punem la dispozitia clientiilor in special produse de incontinenta pentru adulti si copii (scutece, absorbante, coperte de pat, scutece chiloti) diferite categorii, modele si tot ce apartine de incontinenta, produse de igiena intima, solutii de curatenie.

Produse si servicii:scutece pentru adulti si copii, produse de incontinenta (coperte de pat, absorbanti, scutece chiloti), solutii de curatenie marca well done, dalma aduse din italia si ungaria, servicii de curatenie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Monjan SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Monjan SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Monjan SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.252