Direct la continutul paginii »

Brod Ank SRLIn 1992 a fost infiintata SC BROD-RVL Comarnic, avand ca principala activitate producerea de textile pentru hoteluri si pensiuni;

in scurt timp, datorita calitatii produselor dar si seriozitatii de care a dat dovada, firma a ajuns sa doteze cu produse textile toata MAMAIA SA, NEPTUN OLIMP SA, mai precis toate hotelurile de pe litoral (peste 100 hoteluri), dar si multe alte mari hoteluri din restul tarii astefel clasandu-se pe primul loc in judet ca producator (IMM) si printre primii producatori din domeniu, in tara.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Brod ank S.R.L.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Brod Ank SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Brod Ank SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Brod Ank SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.075