Direct la continutul paginii »

Artex SCMS.C. "ARTEX" S.C.M. Ploiesti este persoana juridica romana, infiintata in luna martie a anului 1991. Principala noastra specializare o constituie executarea de covoare innodate manual, covoare manuale romanesti, macrameuri, tricotaje manuale si tesaturi din cotton 100%.

S.C. "ARTEX" S.C.M. Ploiesti este membru asociat la Asociatia teritoriala a cooperativelor mestesugaresti Prahova si Asociatia Nationala a Cooperatiei Mestesugaresti din Romania (UCECOM) Bucuresti.

Pentru a face fata cu succes solicitarilor aparute si pentru a oferi produse cu un grad de complexitate foarte mare, executate manual, am fost preocupati in mod constant de consolidarea pozitiei cu partenerii nostri traditionali.

Tot acest efort a asigurat succesul firmei in relatiile de afaceri, atat cu partenerii romani cat si cu cei straini, S.C. "ARTEX" S.C.M. fiind in prezent una din firmele cu cele mai mari realizari in domeniul artizanal din Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Artex SCM se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Artex SCM in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Artex SCM, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.