Direct la continutul paginii »

Denydesign SRLMenirea noastra este de a transforma spatiile in spatii vitale. Pentru noi, practic nu exista regului stricte, este o intuitie a combinatiilor posibile, este un repertoriu in memoria noastra, lucruri vazute in intreaga lume; aceste comori ne permit sa combinam idei incredibile.

Produsele noastre sunt destinate amenajarii si decorarii intregii locuinte, in special a zonei ferestrei. Intr-o ambianta translucida, liniile sunt clare, moderne, iar materialele sunt folosite in combinatii unice.

Cel mai important este sa ai sentimentul ca ai gasit perdelele si draperiile pe care le cauti, cele care ti se potrivesc, cele care se coordoneaza cel mai bine cu interiorul. Individualitatea este foarte importanta, aceasta creaza diversitate. De aceea va oferim cea mai mare varietate de modele si materiale.

Gratie jocului de materiale, de colorit si forme, Deny Design da tonul si dezvolta noi tendinte . Pentru ca fascinatia de a trai sa nu cunoasca limite pentru tine.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Denydesign SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Denydesign SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Denydesign SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.