Direct la continutul paginii »

Intertex Distribution SRLSuntem importatori si distribuitori de tesaturi cu o experienta de 4 ani pe piata de profil din Romania si venim in intampinarea nevoilor producatorilor de echipamente de lucru, horeca sau uz medical cu materiale textile de calitate la preturi accesibile.

Tesaturi din Bumbac
Tesaturi amestec poliester bumbac
Banda Reflectorizanta suport textil

Va oferim din stoc Tercot Hera si Diana, Doc Cezar si Traian, Poplin, Fas Iris si Cora, Tesatura pentru steaguri, Captuseala Anda 55g/mp, Ripstop, Ata de cusut finete 80 si 120 asortata cu gama de culori ale materialelor si Banda Reflectorizanta.

O comanda ferma de min.1500m material, sau chiar mai putin daca mai sunt alte comenzi din zona, inseamna ca a doua zi o masina de transport de la noi ajunge la Dvs. cu materialele solicitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Intertex Distribution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Intertex Distribution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Intertex Distribution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.556