Direct la continutul paginii »

Alpo Tric SRLSocietatea noastra a fost infiintata in anul 2000,si de atunci producem confectii din tricot, pentru piata interna.

Suntem o firma cu capital integral romanesc, din Piatra-Neamt, cu domeniul principal de activitate productia de treninguri din bumbac, sau bumbac in amestec cu elastan, poliester, pentru copii si adulti, cu materii prime exclusiv din import.

Avem colaboratori diverse magazine de profil din tara, ceea ce ne recomanda fiind calitatea produselor noastre, precum si adaptabilitatea, ca si producatori, la cerintele partenerilor nostri.

TOATE PRODUSELE DE PE TRENINGBUMBAC.RO SUNT FABRICATE LA PIATRA-NEAMT SI SUNT DIN BUMBAC SAU BUMBAC CU ELASTAN.

Pentru a comanda produse de pe site-ul www.treningbumbac.ro,trebuie sa va creati un cont de utilizator urmand pasii indicatiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alpo Tric SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alpo Tric SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alpo Tric SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.