Direct la continutul paginii »

Cottonmill Romania SRLIncercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Cottonmill Romania S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Ceea ce isi propune firma Cottonmill Romania S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca accesorii pentru confectii, saci, nasturi, fermoare, umerase, ate si ace. Compania noastra are un personal de 10 angajati.

Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cottonmill Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cottonmill Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cottonmill Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.677