Direct la continutul paginii »

Evimedia Servcominfo SRLEvishop, unic importator direct de tesaturi originale, va ofera tesaturi si accesorii pentru creatii vestimentare unicat sau de serie mica, preponderent pentru ocazii speciale (nunta, botez, revelion, receptii)

Furnizam tesaturi atat in regim de magazin cat si pe baza de comanda. Comenzile se fac direct din cataloagele ce contin tesaturi din colectiile prezentate de producatori la Premiere Vision Paris.

La noi veti gasi tesaturi de toate tipurile: saten, brocart, duchesse, tulle, dantela, broderii, chanel, stofa, jacquard, piquet, muselina, tafta, catifea, etc.

Pe siteul nostru sunt postate informatii si detalii despre produse noastre. Produsele prezentate nu reprezinta insa decat o selectie de tesaturi dintre cele distribuite sub marca EVISHOP. Pentru a consulta cataloagele producatorilor si pentru a va fi prezentate pe viu noutatile, sunteti asteptati la magazin!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Evimedia Servcominfo SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Evimedia Servcominfo SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Evimedia Servcominfo SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.315