Direct la continutul paginii »

Anatex International SRLCompania noastra detine cea mai buna calitate Canadiana de materiale de plus, stofa, imitatie de piele (piele ecologica) si piele naturala. Suntem cel mai mare importator de textile pentru tapiterie, de pe piata Romaneasca.

Succesul nostru se datoreaza calitatii superioare a produselor, a serviciilor mentinand in acelasi timp, cantitati imense de marfuri in stoc care imbunatatesc experienta clientilor nostri de achizitiona imediat produsul dorit, nefiind nevoie sa astepte pentru livrare.

Oferim piele naturala, stofe, plusuri, catifea, imitatie de piele, PVC, latex, acryl, piele ecologica, materiale textile pentru industria mobilei si tapiterie, ata de cusut, fermoare, chinga dura si elastica, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Anatex International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Anatex International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Anatex International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.