Direct la continutul paginii »

Prodconfex SRLCu o traditie de peste 35 de ani in domeniul articolelor sport-camping, situata la 40 km de Bucuresti (pe DN2 Bucuresti-Movilita– Dridu sau pe DN1 Balotesti-Moara Vlasiei—Dridu) produce si comercializeaza prin brandul propriu urmatoarele sortimente de produse:
corturi turistice si militare,
saci dormit, pilote si lenjerii de pat, perne, genti de voiaj, ranite,
echipamente de lucru (halate, salopete, combinezoane, pufoaice),
lavete, huse interioare autoturisme, prelate camioane, copertine pentru terase, saltele pat, fete de masa pentru cantine, restaurante etc

De asemenea, societatea noastra confectioneaza imbracaminte militara si pentru situatii de urgenta, saci pentru transportul documentelor.

Corturi turistice

Cort pentru apararea civila (NATO)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prodconfex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prodconfex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prodconfex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.