Direct la continutul paginii »

Blanche Brides SRLBLANCHE reprezinta pasiunea pentru mirese a designer-ului vestimentar Bianca Dodeanu, co-detinatoare a cunoscutului salon de mirese Sposa dell' Amore.

Experienta sa si faptul ca doreste ca fiecare mireasa sa aibe o imagine perfecta au dat nastere colectiilor de "accesorii mireasa" care includ voaluri, accesorii de par, bolerouri, palarii, pantofi, posete si altele.

Accesoriu pentru mireasa - o mica floare sidefata cu 2 frunzulite din dantela. Se prinde in par prin rasucire, fizandu-se foarte bine, mai ales pe parul coafat.

Bolero din tafta, cu volane ca guler, maneci si in spate. Gulerul inalt si volumul volanelor iti vor oferi o imagine ca a unei regine!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Blanche Brides SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Blanche Brides SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Blanche Brides SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

40.702