Direct la continutul paginii »

Break Moment SRLFirma BREAK MOMENT S.R.L. a luat nastere în urma hotarârii celor mai calificati operatori din sectorul distributiei automate, care actualmente opereaza pe piata italiana si franceza si care au considerat în mod unanim, în urma unui atent studiu de piata, ca fiind mature si mai mult decât satisfacatoare, cerintele pietei din România.

Responsabilul care are în subordine aprovizionarea reprezinta în ceea ce priveste raportul client - furnizor una dintre figurile de prim ordin.

Iata de ce noi depunem un efort substantial pentru pregatirea personalului din acest departament, prin organizarea de stagii si cursuri de specializare, în cadrul carora ne ocupam cu atentie de cele mai mici detalii formative. Intra în atributiile acestor responsabili sa efectueze aprovizionarea în functie de exigentele reale ale Clientului, întretinerea distribuitoarelor automate si a perimetrului în care sunt localizate acestea (zona break) , sa execute toate probele tehnice si sa controleze calitatea produselor furnizateContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Break Moment SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Break Moment SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Break Moment SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.871