Direct la continutul paginii »

Nefab Packaging Romania SRLPrin intermediul unei retele globale de ingineri specializati in ambalaje si logistica, Nefab ofera clientilor servicii de talie mondiala.

Design-ul ambalajelor se impleteste cu analizele facute asupra costurilor obtinandu-se solutii optime

Nefab ofera o gama larga de solutii de ambalare pentru transportarea si manevrarea produselor. avand un portofoliu vast de produse si multi ani de experienta, Nefab poate oferi solutii pentru fieare client in parte, in functie de nevoile sale.

Pe langa aceasta Nefab dispune de o oferta completa ce include inchirieri de ambalaje returnabile si un sistem VMI complet - care se ocupa de ambalare, depozitare, livrarea JIT si controlul intregului proces.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nefab Packaging Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Nefab Packaging Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nefab Packaging Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.839