Direct la continutul paginii »

Corvinus International SRLLa hotelul Capital Plaza atmosfera generala este profund ancorata in secolul in care traim, contemporana, insa fara a neglija trecutul, personalitatea si profunzimea pe care i le confera acesta.

Hotelul Capital Plaza este o surpriza placuta, intrecand asteptarile celui ce isi acorda ragazul sa poposeasca aici. Cladirea moderna, inserata discret in peisajul urban, pastreaza insa adevarata surpriza pentru momentul cand ii treci pragul si pasesti in interior, unde ai parte de o revelatie.

Fiecare camera a fost proiectata ca un loc unde te poti simti cu adevarat in largul tau tinand seama de pozitionarea in geometria hotelului si calitatea luminii naturale pe care o primeste generos.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Corvinus International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Corvinus International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Corvinus International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.293