Direct la continutul paginii »

Proex Top SRLPROEX TOP este o firma tanara, cu capital privat integral romanesc, care se implica in special in aplicatii de complexitate medie si inalta.

Va putem oferi:
- studii de caz;
- studii de fezabilitate;
- proiectare a procesului tehnologic;
- managementul constructiei;
- echipamente;
- proiecte la cheie;
- service.

Sisteme de stocare formate din rezervoare metalice supraterane, cilindrice sau rectangulare, in 3 variante de acoperire anticoroziva pentru: apa potabila, apa bruta si uzata, rezerva incendiu. Capacitati: 7 mc pana la 45.000 mc.

Robineti sferici si fluture din inox si otel carbon pentru abur si termoficare intre DN 15-1400 mm PN 16,25, robineti cu diafragma pentru medii abrazive si corozive.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Proex Top SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Proex Top SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Proex Top SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.